Personal

Anna Boström

Ridskolechef & Ridlärare

anna@vendelsoridskola.se

Arbetar administrativt och i stallet måndag-fredag. Jag undervisar måndag, tisdag, onsdag, fredag och lördag.

Jag har ridit sedan jag var liten och utbildat mig under en lång tid, från gruppledarkurser till att bli ridlärare SRL2 på Strömsholm. Jag har lärt mig fantastiskt mycket av mina föräldrar Vivi och Jan. Det roligaste med arbetet är att få träffa många människor och att se sina elever utvecklas och att själv få rida.

Är gift med Daniel och har två döttrar, Elin och Sofia.


Carina Jarnroth

Ridlärare & Hästskötsel

carina@vendelsoridskola.se

Arbetar som ridinstruktör och hästskötare. Jag är ansvarig för hästarna. Undervisar tisdag, onsdag, torsdag och söndag.

Började rida på Vendelsö Ridskola när jag var 10 år. Jag har gått många utbildningar inom häst på både Strömsholm och Flyinge. Har även arbetat ett år med hästar i England. Jag har lärt mig mycket av Vivi.

Utbildar flertalet av våra unga hästar som senare kommer att slussas in i verksamheten.


Vivianne Lund

Grundare och Ridlärare

vivi@vendelsoridskola.se

Jag är inte bara mamma till Anna Boström utan mormor till Elin & Sofia Boström och farmor till Ida Jarnroth.

Är en av Ridskolans grundare och är utbildad C-tränare samt ridlärare. Jag har tävlat t.o.m Intermediaire I.

Mina arbetstider är måndag-fredag.Jag undervisar fredag fm.

Det jag är bäst på är att ”läsa av” elever och hästar för att se hur de ska komma vidare. En vanlig ridlärares uppgift alltså.


Ann-Sofie Klemming

Ridlärare & Hästskötsel

annsofie@vendelsoridskola.se

Arbetar heltid tisdag-lördag då jag har stallskötsel m.m. samt undervisar ons, tors, fredag, och lördag. Jag har gått ungdomsledarutbildning I-III och en barnledarutbildning som är riktad till att lära på barns vis. Har även tagit hästskötarexamen. Har gått ridledarkurs. Mitt mål är att ta instruktörsexamen. Jag har gått en distanskurs på Strömsholm som innefattade pedagogik och ledarskap. Började rida på Vendelsö Ridskola när jag var 10 år och har sedan den dagen haft svårt att slita mig från hästarna. Jag började som lärling på lördagsmornar. Naturligtvis har jag några hästar som ligger mig varmt om hjärtat och det är Saliero som jag rider en del just nu.


Marie Ekstrand

Ridlärare/Ansvarig Stallet

marie@vendelsoridskola.se

Hej! Jag heter Marie och har ponnylektionerna på måndagar, tisdagar, torsdagar och söndagar. Arbetar också i stallet med rykt bla. Jag hittade till Vendelsö Ridskola redan 1979, då som ridande elev. Sedan dess har jag och min familj ridit och varit aktiva här i omgångar. Jag har jobbat med barn och undervisning sedan 2017 och tycker att detta är jätteroligt. Barn har så fantastiskt bra idéer om hästar och ridning! Via Ridskolan Strömsholm har jag utbildat mig till ungdomsledare men också inom pedagogik och hästkunskap. Jag har avlagt hästskötarexamen.

Bland ponnyerna har jag egentligen ingen favorit eftersom alla har sin charm men Junior är ändå en ponny jag gillar lite extra tack vare hans alltid så positiva inställning till livet...