Ponnyer

Benhill Ash “Ben”

E. Rhosymeirch Suprise
eu. Flying Tornado
Valack född 2007

Ras:  Welch Cob   Färg: Brun
Mankhöjd: 139 cm

Historia: Född och uppvuxen hos en barnfamilj i England. Han flyttade till Sverige 2016. Hos oss är han redan en stjärna och är väldigt omtyckt. Utbildad i L:B dressyr och har börjat sin vidareutbildning hos oss. Ben är en mycket söt och lättlärd ponny. Han är lugn att rida och trygg i sig själv i både dressyr, hoppning och utomhus.

Buddy

Av okänd härstamning
Valack Född 2008

Mankhöjd: Okänd  Färg: Brun

Buffalo

e. Orchis Frivaldi ue. Glimmic RP101
Valack Född 2006

Ras: Svensk Ridponny (Korsning welsh & halvblod) 
Färg: Fux  Mankhöjd: 142 cm

Historia: Uppfödd i Klintehamn på Gotland och flyttade sedan till Lövtorp vid Runsten där han fick lära sig att hoppa både på bana och i terrängen. Han är utbildad till skolorna i skritt och trav, skänkelvikning och fram-/ bakdelsvändning. Jättesnäll i all hantering och att rida. Är rolig både för den yngre och äldre ryttaren. Mjuk och fin, känslig och vaken. Han gillar att stila med snygga galoppfattningar i uppförsbacke. Kan ”vacker tass” på kommando.

Fireball “Bullen”

Okänd

Färg: Fux / Mankhöjd:  140cm

Fred

Okänd
Valack född 2010

Mankhöjd:  138 cm / Färg: Brun

Fourjoys Flamboyance “Junior”

e. Fourjoys Flash jack ue. Griffons hwyl
Valack Född 2010

Ras: Welsh Cob  Färg: Isabell
Mankhöjd: 134 cm

Historia: Junior är född i Ösmo, Nynäshamn. Såldes till England som avelshingst men kom tillbaka till Sverige för att komma till oss. Han har bra gångarter och är ett ämne för dressyren. Han är under utbildning. Hoppar gärna LD-bana med trygg ryttare. Junior är en väldigt snäll ponny med ett hjärta av guld. Han älskar att bli ompysslad. Han vill gärna ha en lugn och stadig ryttare i ridningen.

Meelick Rose “Mille”

e. Caparone Lad  ue. Island Lad
Valack född 2010

Mankhöjd: 146 cm Ras: Connemara  Färg: Mörkbrun

Historia: Import från Irland där han var uppfödd. Tävlad upp till 100 cm med uppfödarens dotter. Kom till oss vintern 2016/2017 och utbildas vidare av oss i dressyren. Han gör lätt skänkelvikningar i skritt och trav, fram och bakdelsvändningar. Mille är väldigt lugn och lätthanterad i stallet. Han är framåt med mycket bjudning och behöver en mjuk och följsam ryttare så han kan slappna av.

Smokey

Okänd
Valack Född 2010

Ras: Irländsk ridponny.   Färg: Brunskäck Mankhöjd: 142 cm

Historia: Importerad från Irland som 5-åring. Smokey är grundutbildad på Irland och är under vidareutbildning hos oss. Smokey är snäll men är en väldigt känslig och försiktig ponny. Han är framåt och positiv att rida. Han behöver en känslig ryttare för han blir lätt spänd. Vill gärna vara ifred i stallet, då blir han som gladast. Han älskar att hoppa.

Cortino “Curt”

e. Axi RW70  ue. Grimmic RP101
Valack  född 1998

Ras: Svensk Ridponny (korsning welsh/halvblod)  Färg: Fux stickelhårig Mankhöjd: 139,5 cm

Historia: Cortino är uppfödd i Klintehamn, Gotland. Där bodde han många år och tävlade framgångsrikt i hoppning. Han är tävlad upp till LA hoppning. I dressyren gör han fram och bakdelsvändningar. Galoppombyten visar han gärna upp och kan byta i serier. Han är en snäll och trygg ponny att rida även för de minsta. Han är bussig och gör alltid sitt bästa. Tycker inte om att bli riden med ett  spö i handen. Han är snäll att sköta i spiltan men vänd honom gärna då han vill se ut mot stallgången.

Snowstorm “Snowie”

e. Mr Charm  ue. Greatworth Swordsman RW 24
Valack Född 1996

Ras: Svensk Ridponny (korsning Varmblodstravare/Welsh).  Färg: Avblekbar skimmel  Mankhöjd: 137 cm

Historia: Född i Våxtorp i Skåne. Framgångsrikt tävlad i hoppning i regional och nationell Lätt A med fina placeringar.

Han är en riktig härlig allroundponny och väldigt omtyckt.  Populär att rida på i både dressyr & hoppning. Han är utbildad till LA i dressyr. Flyttar lätt undan skänkeln i både skritt och trav. Väldigt duktig på fram och bakdelsvändningar.

En cool kille som som gillar att gå ut i skogen. Vill gärna ta ett dopp i sjön på sommaren om han får. Tycker om att bli ompysslad i spiltan och han älskar mat. Snowstorm är Elin Stjernholms beridarponny.

Upphovsrätt © 2022 | Audioman av Catch Themes