Personal

Anna Boström
Ridskolechef / Ridlärare
Kontakta Anna

Arbetar administrativt och i stallet måndag-fredag. Jag undervisar måndag, tisdag, fredag och lördag.

Jag har ridit sedan jag var liten och utbildat mig under en lång tid, från gruppledarkurser till att bli ridinstruktör. Jag har lärt mig fantastiskt mycket av mina föräldrar Vivi och Jan. Det roligaste med arbetet är att få träffa många människor och att se sina elever utvecklas och att själv få rida.

Är gift med Daniel och har två döttrar, Elin och Sofia.🌸

Vivianne Lund
Ridskolechef / Ridlärare
Kontakta Vivianne

Jag är inte bara mamma till Anna Boström utan mormor till Elin & Sofia Boström och farmor till Ida Jarnroth.

Är en av Ridskolans grundare och är utbildad C-tränare samt ridlärare.
Jag har tävlat t.o.m Intermediaire I.

Mina arbetstider är måndag-fredag.Jag undervisar fredagar fm och kväll. Det jag är bäst på är att ”läsa av” elever och hästar för att se hur de ska komma vidare. En vanlig ridlärares uppgift alltså.🌸

Carina Jarnroth
Ridlärare / Hästskötsel
Kontakta Carina

Arbetar som ridinstruktör och hästskötare. Jag är ansvarig för hästarna. Undervisar onsdag, torsdag och söndag.

Började rida på Vendelsö Ridskola när jag var 10 år. Jag har gått många utbildningar inom häst på både Strömsholm och Flyinge. Har även arbetat ett år med hästar i England.
Jag har lärt mig mycket av Vivi.

Utbildar flertalet av våra unga hästar som senare kommer att slussas in i verksamheten.🌸

Ann-Sofie Klemming
Ridlärare / Hästskötsel
Kontakta Ann-Sofie

Arbetar heltid tisdag-lördag då jag har stallskötsel m.m. samt undervisar ons, tors, fredag, och lördag. Jag har gått ungdomsledarutbildning I-III och en barnledarutbildning som är riktad till att lära på barns vis. Har även tagit hästskötarexamen. Har gått ridledarkurs. Mitt mål är att ta instruktörsexamen. Jag har gått en distanskurs på Strömsholm som innefattade pedagogik och ledarskap.

Började rida på Vendelsö Ridskola när jag var 10 år och har sedan den dagen haft svårt att slita mig från hästarna. Jag började som lärling på lördagsmornar.

Naturligtvis har jag några hästar som ligger mig varmt om hjärtat och det är Saliero som jag rider en del just nu.🌸

Jenny Kennermark
Ridlärare / Hästlekis

Hej,  jag heter Jenny och undervisar ponny måndagar och tisdagar.

Jag har ridit i många år men här på Vendelsö Ridskola sedan 2013. Jag rider i ridgruppen Midnight Riders och Hunnerna.

Har också hand om de populära barnkalasen.🌸

Izabella Larsson
Ridlärare / Hästskötsel
Kontakta Izabella

Hej jag heter Izabella och kallas för det mesta för Izza.

Arbetar heltid med häst och stallskötsel tisdag-lördag. Undervisar Juniorer i grupperna tisdag och onsdag samt ponnylektioner på lördagar. Mitt hästintresse har jag haft sedan jag var 4 år gammal och har ridit sedan dess. Jag är utbildad och diplomerad hästskötare och gått flera pedagogik och ledarskaps utbildningar inom häst och företagande. Jag siktar på att fortsätta utbilda inom hästbranschen. Jag gick utbildningen SRL 1 (svensk ridlärare 1) sommaren 2020 och siktar vidare att utbilda mig till hippolog.

Idag rider jag aktivt för olika tränare med mina 2 egna hästar och tävlar i flera olika discipliner såsom WE, Dressyr, Western mm. Jag tycker självklart om alla våra fina hästar men den som får lite extra omvårdnad från mig är Harry som är min beridarhäst.🌸

Cajsa Stjernholm
Ansvarig Stallet

Hej,  jag heter Cajsa. Mig träffar ni i stallet där jag jobbar som ansvarig på måndagskvällar och lördagar. Ni kan se mig här andra dagar också då jag är ordförande i Ungdomssektionen och det är vi som håller i us- aktiviteter. Rider varannan fredag i gruppen Apache. Rider också en privat ponny och har hand om en arabvallack som fyllt 30 år och gärna jobbas från marken. Mina favoriter på ridskolan är alla  ponnyer. 🌸

Filippa Köhler
Ansvarig Stallet

Hej, jag heter Filippa. Mig träffar ni i stallet där jag jobbar som ansvarig på onsdagskvällar.

Har en häst på foder som kallas för Isse. Har inte hållit på med hästar i hela mitt liv utan jag fann min väg hit. Tycker om att umgås med dem oavsett vilken häst. Mitt namn betyder ”vän till hästar”, vilket jag tycker är lite kul.🌸

Ida Jarnroth
Ansvarig Stallet

Hej, jag heter Ida och är dotter till Carina Jarnroth. Min farmor är Vivianne Lund och Anna Boström är min faster. Är uppväxt här på ridskolan och har ridit i hela mitt liv.

Mig träffar ni på torsdagar då jag jobbar i stallet.

Har fått fantastiska möjligheter här på ridskolan då jag tränar och tävlar ponnyn Eldor i dressyr samt rider flera andra hästar på ridskolan. Tränat har jag fått göra för Lina Dolk och Gunilla Byström och det har varit otroligt lärorikt. Är tacksam och otroligt glad över att få lära mig och spendera tid tillsammans med så duktiga personer runt omkring mig.🌸

Filippa Thorell

Filippa Thorell🌸

Josefine Ekenberg
Instruktör / Ansvarig Stallet

Hej, jag heter Josefine, just nu är jag mammaledig till hösten 2022. Jag arbetar i stallet måndag-fredag då jag tar hand om hästar och elever. Jag började rida på Vendelsö ridskola när jag var 7 år gammal och har sedan dess alltid hållit på med hästar. Utanför arbetet har jag en Islandshäst som jag rider och tränar med. Är utbildad djurvårdare på utökad nivå och även utbildad djurtekniker. Har nyligen kommit tillbaka till arbete efter ha varit mammaledig. Innan dess jobbade jag på Karolinska Institutet. Jag tycker alla våra hästar är underbara men jag har lite extra kärlek för Salmiak.

Ser fram emot att få träffa er alla!🌸

Ingrid Röberg
Instruktör

Hej! Jag heter Ingrid Röberg och jag undervisar på söndagar på Hästis och Hästlekis. 

Min hästkarriär började i Uppsala när jag började rida på ridskola som 10-åring. Därefter följde ridfrämjandets ungdomsledarkurser 1-4 och sedan första steget ponnyridinstruktörskurs 1(PRIK-1) uppe i Sundsvall och instruktörskurs (RIK-0) på Strömsholm. I 20 år har jag undervisat elever på hästryggen. Jag har förut haft medryttarhästar och egen häst men nu har jag flera favoriter bland Vendelsö ridskolas fina hästar. Synd att jag växt ur ponny för de verkar också roliga att rida.  

Under veckorna är jag grundskollärare i matematik och NO. 🌸

Meja Lundblad

Hej, jag heter Meja och mig träffar ni i stallet på fredag kvällar och varannan söndag förmiddag då tar jag hand om elever och hästar. Jag är utbildad ungdomsledare och sitter med i ungdomssektionen som vice ordförande. Hjälper även till med Häst för Alla.

Just nu rider jag på min foderhäst. Alla hästarna i mina favoriter men Barberini känner lag lite extra för.

Ser fram emot att få träffa er alla.

Cassandra Biewald Westh

Hej, jag heter Cassandra och mig träffar ni i stallet onsdag-fredag förmiddagar. Jag har ridit sedan jag var liten och har haft fler medryttarhästar.

Är även utbildad inom Grafisk Design. Min favorithäst är Scherzo.

Ser fram emot att träffa er alla.

Marie Ekstrand

Hej, jag heter Marie och undervisar på ponny tisdagar och torsdagar. 🌸

Emelie Nogén

Hej, jag heter Emelie mig träffar ni i stallet på tisdag kvällar och varannan söndag då tar jag hand om elever och hästar.

Iris Herrault
Ansvarig Stallet

Hej, jag heter Iris, mig träffar ni på söndagar och när jag jobbar extra. Jag jobbar då i stallet och tar hand om både elever och hästar.
Sommaren 2019 tog jag min student på Djurgymnasiet med inriktning naturbruk – häst. Nu strävar jag efter att utveckla både min erfarenhet samt en personlig utveckling här på Vendelsö!
En häst som har charmat mig lite extra mycket i stallet är Mozart som har visat stor personlighet.🌸

Anders Sand
Anläggningsansvarig

Hej, jag heter Anders och jag tar hand om anläggningen.

Lena Fredriksson
Ekonomi / Webadmin

Hej, jag heter Lena Fredriksson, jag hjälper Anna med administration och fakturering på ridskolan.
Arbetar även med hemsidan tillsammans med  Stephanie.Jag rider på måndagar i Måndagsdressyren och på onsdagar i Sadelstudsarna. Försöker  att rida drop-in lektioner och dressyrkurser så ofta det går.🌸

Stephanie Bissler
Webadmin

Hej, jag heter Stephanie Bissler kallas mestadels för Stephie.  Hjälper till och fotograferar hästarna på Vendelsö Ridskola och sköter hemsidan tillsammans med Lena. Jag har ridit länge på ridskolan och rider tisdagar i Grand National. Försöker att rida så ofta jag kan.

Det är inte bara ridningen som hägrar.
Det är ett fantastiskt härligt landskap med mycket skog och vatten.
Att ta en promenad och titta på hästarna i hagen eller en fika bland alla härliga ridentusiaster.  Det får själen att må gott. 🌸

Upphovsrätt © 2022 | Audioman av Catch Themes