Personal

Anna Boström
Ridskolechef / Ridlärare
Kontakta Anna

Arbetar administrativt och i stallet måndag-fredag. Jag undervisar måndag, tisdag, fredag och lördag.

Jag har ridit sedan jag var liten och utbildat mig under en lång tid, från gruppledarkurser till att bli ridinstruktör. Jag har lärt mig fantastiskt mycket av mina föräldrar Vivi och Jan. Det roligaste med arbetet är att få träffa många människor och att se sina elever utvecklas och att själv få rida.

Är gift med Daniel och har två döttrar, Elin och Sofia.🌸

Vivianne Lund
Ridskolechef / Ridlärare
Kontakta Vivianne

Jag är inte bara mamma till Anna Boström utan mormor till Elin & Sofia Boström och farmor till Ida Jarnroth.

Är en av Ridskolans grundare och är utbildad C-tränare samt ridlärare.
Jag har tävlat t.o.m Intermediaire I.

Jag undervisar fredagar fm. Det jag är bäst på är att “läsa av” elever och hästar för att se hur de ska komma vidare.

En vanlig ridlärares uppgift alltså.🌸

Carina Jarnroth
Ridlärare / Hästskötsel
Kontakta Carina

Arbetar som ridinstruktör och hästskötare. Jag är ansvarig för hästarna. Undervisar onsdag, torsdag och söndag.

Började rida på Vendelsö Ridskola när jag var 10 år. Jag har gått många utbildningar inom häst på både Strömsholm och Flyinge. Har även arbetat ett år med hästar i England.
Jag har lärt mig mycket av Vivi.

Utbildar flertalet av våra unga hästar som senare kommer att slussas in i verksamheten.🌸

Ann-Sofie Klemming
Ridlärare / Hästskötsel
Kontakta Ann-Sofie

Arbetar heltid tisdag-lördag då jag har stallskötsel m.m. samt undervisar ons, tors, fredag, och lördag. Jag har gått ungdomsledarutbildning I-III och en barnledarutbildning som är riktad till att lära på barns vis. Har även tagit hästskötarexamen. Har gått ridledarkurs. Mitt mål är att ta instruktörsexamen. Jag har gått en distanskurs på Strömsholm som innefattade pedagogik och ledarskap.

Började rida på Vendelsö Ridskola när jag var 10 år och har sedan den dagen haft svårt att slita mig från hästarna. Jag började som lärling på lördagsmornar.

Naturligtvis har jag några hästar som ligger mig varmt om hjärtat och det är Saliero som jag rider en del just nu.🌸

Jenny Kennermark
Ridlärare / Hästlekis

Hej,  jag heter Jenny jag har ridit i många år men här på Vendelsö Ridskola sedan 2013. Jag rider i ridgruppen Midnight Riders .

Jag har dessutom hand om de populära barnkalasen.🌸

Rebecca Fredriksson

Hej,  jag heter Rebecca. Jag jobbar som hästskötare och tar hand om eleverna. Mig träffar ni i stallet måndag och onsdag kvällar samt hela söndagen. Jag rider tisdagar i Easy Riders och i hoppgruppen på fredagarna.

Min favorithäst i stallet är Fireball 🌸

Ida Jarnroth
Ansvarig Stallet

Hej, jag heter Ida och är dotter till Carina Jarnroth. Min farmor är Vivianne Lund och Anna Boström är min faster. Är uppväxt här på ridskolan och har ridit i hela mitt liv.

Mig träffar ni på torsdagar då jag jobbar i stallet.

Har fått fantastiska möjligheter här på ridskolan då jag tränar och tävlar ponnyn Eldor i dressyr samt rider flera andra hästar på ridskolan. Tränat har jag fått göra för Lina Dolk och Gunilla Byström och det har varit otroligt lärorikt. Är tacksam och otroligt glad över att få lära mig och spendera tid tillsammans med så duktiga personer runt omkring mig.🌸

Josefine Ekenberg
Instruktör / Ansvarig Stallet

Hej, jag heter Josefine, just nu är jag mammaledig till hösten 2022. Jag arbetar i stallet måndag-fredag då jag tar hand om hästar och elever. Jag började rida på Vendelsö ridskola när jag var 7 år gammal och har sedan dess alltid hållit på med hästar. Utanför arbetet har jag en Islandshäst som jag rider och tränar med. Är utbildad djurvårdare på utökad nivå och även utbildad djurtekniker. Har nyligen kommit tillbaka till arbete efter ha varit mammaledig. Innan dess jobbade jag på Karolinska Institutet. Jag tycker alla våra hästar är underbara men jag har lite extra kärlek för Salmiak.

Ser fram emot att få träffa er alla!🌸

Meja Lundblad

Hej, jag heter Meja och mig träffar ni i stallet varannan söndag på förmiddagarna då tar jag hand om elever och hästar. Jag är utbildad ungdomsledare och sitter med i ungdomssektionen som vice ordförande. Hjälper även till med Häst för Alla.

Alla hästarna i mina favoriter men Barberini känner jag lite extra för.

Ser fram emot att få träffa er alla.

Filippa Thorell
Ansvarig Stallet

Hej, Filippa heter jag.
Mig hittar ni i stallet mån-fre på på förmiddagen och på eftermiddagen mån-ons.
Jag har ridit sen jag kunde gå och har haft egen häst sen jag var liten till nu.
Tog studenten 2020 och gick häst yrkesförberedande, har där efter jobbat som hästskötare.
Favoriten i stallet är alla hästarna!

Marie Ekstrand
Instruktör/Ansvarig Stallet

Hej! Jag heter Marie och har ponnylektionerna på måndagar, tisdagar, torsdagar och söndagar. Arbetar också i stallet med rykt bla. Jag hittade till Vendelsö Ridskola redan 1979, då som ridande elev. Sedan dess har jag och min familj ridit och varit aktiva här i omgångar. Jag har jobbat med barn och undervisning sedan 2017 och tycker att detta är jätteroligt. Barn har så fantastiskt bra idéer om hästar och ridning! Via Ridskolan Strömsholm har jag utbildat mig till ungdomsledare men också inom pedagogik och hästkunskap. Jag har avlagt hästskötarexamen. Jag och min äldsta dotter delar en egen häst som heter Dorino. Han 13 år och född i Holland och är en riktigt duktig hopphäst. En av mina favoriter på ridskolan är Ronaldo, världens snällaste enligt mig. Bland ponnyerna har jag egentligen ingen favorit eftersom alla har sin charm men Junior är ändå en ponny jag gillar lite extra tack vare hans alltid så positiva inställning till livet…

Lisa Hult
Praktikant

Hej! Jag heter Lisa och mig kan ni träffa i stallet mån-fre
Har ridit sen jag var liten och har en egen häst. Jag rider måndagar och torsdagar.
I höst kommer jag läsa hästkunskap 1 och sedan ta hästskötarexamen.
I framtiden vill jag gå hippolog programmet.
Min favorit på ridskolan är Fireball!

Anders Sand
Anläggningsansvarig

Hej, jag heter Anders och jag tar hand om anläggningen.

Lena Fredriksson
Ekonomi / Webadmin

Hej, jag heter Lena Fredriksson, jag hjälper Anna med administration och fakturering på ridskolan.
Arbetar även med hemsidan tillsammans med  Stephanie. Jag rider i Måndagsdressyren och Lördagsdressyren. Försöker  att rida drop-in lektioner och dressyrkurser så ofta det går.🌸

Stephanie Bissler
Webadmin

Hej, jag heter Stephanie Bissler kallas mestadels för Stephie.  Hjälper till och fotograferar hästarna på Vendelsö Ridskola och sköter hemsidan tillsammans med Lena. Jag har ridit länge på ridskolan och rider tisdagar i Grand National. Försöker att rida så ofta jag kan.

Det är inte bara ridningen som hägrar.
Det är ett fantastiskt härligt landskap med mycket skog och vatten.
Att ta en promenad och titta på hästarna i hagen eller en fika bland alla härliga ridentusiaster.  Det får själen att må gott. 🌸

Upphovsrätt © 2022 | Audioman av Catch Themes