Hästar

Allegro

e. Allegretto ue. Refaat 
Valack Född 2002


Färg: Brun / Mankhöjd: 166cm

Allegro, nyfiken, glad och kärvänlig kille med enorm motor. Hoppar gärna men kan ha lite dåligt tålamod i dressyren. Försöker alltid göra sitt bästa. Älskar mat. En härlig kille att tillbringa sin tid med. Allergro är Sofie Skåhls beridarhäst.

Daimo

e. Robin Z ue. Icro Mena
Valack Född 2003

Färg: Brun / Mankhöjd: 163cm

Daimo älskar att hoppa. Behöver uppmuntran i dressyren som han tycker kan vara lite svår. Kan vara lite sur mot sina kompisar. Tycker mycket om att vara i skogen och klättra. Beridare på Daimo är Nicole Navin

Harvest Moon “Harry”

Poetic Kelly – Iltshi van de Leilaard
Valack Född 2013

Färg: Mörkbrun / Mankhöjd: 150cm

Harvest Moon även kallad Harry är en härlig liten känslig häst som alltid gör sitt bästa. Han är väldigt omtyckt av många ryttare. Tycker om att hoppa. Han har vackra kloka bruna ögon.  

Kiamo

e. Kennedy ue. Andiamo
Valack Född 2009

Färg: Brun / Mankhöjd: 167cm

Kiamo är en trevlig häst att umgås med. Gillar att bli masserad och att gå ut i skogen. Kan ridas av alla som hittat någorlunda balans. Kiamo är utbildad i medelsvår dressyr. Har inte alltid jättebra socialt språk med sina hagkamrater och vänder gärna rumpan till och sparkar efter dem.  Kiamo är Anna Boströms beridarhäst.

Matcho

Okänd 
Valack Född 2008

Färg: Brun / Mankhöjd: 156cm

Matcho, är en känslig och lyhörd kille som alltid försöker göra det du ber om. Han är jätteduktig att vid hand och har lätt för skolor och sidvärtsrörelser. Han gillar inte att ryktad men hittar man rätt borste går det bra. Han gilla att gosa med stallkatterna och tycker väldigt mycket om mat. Matcho är Elin Stjernholms beridarhäst.

Parc Nuclear

Okänd
Valack Född 2013

Färg: Brun / Mankhöjd: 153cm

Parc Nuclear är en ung och mycket vänlig häst, som kommer att bli mycket bra. Kan vara lite för ”ädel” för de allra färskaste ryttarna. Parc är Viviane Lunds beridarhäst.

Barberini

e. Bellini  ue. Jasper
Valack  Född 1998

Färg: Mörkbrun / Mankhöjd: 160 cm

Barberini är underbar att rida med god framåtbjudning. Han gillar även att hoppa. Kan bli irriterad, om man jäktar i stallet. Barberini är Vivianne Lunds beridarhäst.

Business

e. Bellini  ue. Herkules
Valack Född 1998

Färg: Rödfux / Mankhöjd: 168 cm

Business är vacker, snäll och klok. Gillar att gosa. Älskar att hoppa och är lika bra i dressyr. Alla kan rida honom stora som små och nybörjare. Gillar skogsturer men vill inte gärna gå först om han får välja. Ronaldo är hans bästa kompis. Är en riktig trygg läromästare och en gentleman. Business är Stephanie Bisslers beridarhäst.

Cordobés

Import Spanien
Valack Född 2003

Färg: Skimmel / Mankhöjd: 159 cm

Cordobés är en fin mjuk herre som alltid vill göra sitt bästa. Man får bara inte vara stressad eller hård i handen för det tycker han inte om. Gillar att får uppmuntran med en klapp och en god morot.

Didrik

e. Dionysos  ue. Feliciano
Valack Född 2010

Färg: Mörkbrun / Mankhöjd: 172cm

Didrik är stor, snygg, vacker, snäll och älskar att gosa. Vill gärna ha lite tid för prat och mysstund. Känslig, ambitiös och lyhörd, vill gärna vara sin ryttare till lags. Gillar att hoppa. Duktig i dressyren. Det kan ibland bli för mycket intryck och då får han softa lite. En kille som många tycker om. Didrik är Carina Jarnroths beridarhäst.

Ibra

Okänd
Valack Född 2006

Färg: Fux / Mankhöjd: 160cm

Ibra, har ett enormt stort hjärta. Gör alltid sitt bästa för att förstå sin ryttares signaler. Har inte alltid det bästa självförtroendet och han behöver ofta höra att han är duktig. Tycker om att hoppa. Gillar att gå ut i skogen på nya äventyr och nya stigar att upptäcka. Han är en modig häst. En go kille som vän och ridskolehäst. Ibra är Isabelle Carlssons beridarhäst.

Tupas

Okänd
Valack Född 2012

Färg: Mörkbrun / Mankhöjd: 157cm

Tupas är väldigt pigg, glad och framåt att rida. Han har svårt att stå still och ska nosa på allt. Han har tre bra gångarter. Blir springig om man spänner sig. Han är lyhörd och känslig. Tycker om att hoppa. 

Mozart

e. Stavinsky  ue. Amiral
Valack Född 2005

Färg: Mörkbrun / Mankhöjd: 167 cm

Mozart är en jättetrevlig herre som kan kännas lite långsam ibland. Han deltar i både hoppning och är utbildad i medelsvår dressyr och han går med alla elever. Från nybörjare till våra allra mest utbildade elever. Han är lekfull i hagen med sina kamrater. Mozart är Anna Boströms beridarhäst.

Ronaldo

e. Patrice  ue. Arram
Valack Född 1998

Färg: Brun / Mankhöjd: 168cm

Ronaldo, stallets hjälte! Han kan hoppa och gå i dressyr. Alla från småbarn till äldre och nybörjare kan rida honom. Han är snäll, klok och trygg. Gillar att gå i skogen, gärna först i ledet. Han älskar morötter. Ronaldo är Ann Berglunds beridarhäst

Saliero

e. Grafenstolz  ue. Good Future
Valack Född 2007

Färg: Brun / Mankhöjd: 170cm

Saliero är en fin häst att rida. Han är klok och gör alltid sitt bästa. Man får ”läsa” av honom hans dagsform. Ibland är han på gos humör, ibland inte. Då måste man lämna honom ifred. Han är duktig i både dressyr och hoppning. Saliero är bror till Sandgraf. Beridare på Saliero är Ann-Sofie Klemming

Sandgraf

e. Grafenstolz   ue. Good Future
Valack Född 2006

Färg: Brun / Mankhöjd: 162cm

Sandgraf är en glad, positiv och ambitiös kille. En riktig gosebjörn. Tycker om att kela och bli ompysslad. Är duktig i dressyr. Är bror till Saliero. Beridare är Carina Jarnroth som tävlar och utbildar honom.

Salmiak

De la Gardie – Partisan 
Valack Född 2008

Färg: Fux / Mankhöjd:  168cm

Salmiak är en trevlig häst. Tillgiven och gör alltid sitt bästa. Är utbildad i medelsvår dressyr. Tycker om att hoppa. Är väldigt känslig så på honom får ryttaren träna sina fina mjuka hjälper, då trivs han som bäst.

Scherzo

e. Stolzenberger  ue. Stanford
Valack Född 2004

Färg: Fux / Mankhöjd: 163cm

Scherzo, trogen och mycket snäll. Duktig i dressyr. Gillar att bli ompysslad. Lojal och gör alltid sitt bästa. Gillar att klättra i skogen vill gärna gå först i ledet då blir livet mycket roligare. Har ibland en liten ”räv” bakom örat. Scherzo är Titti Bäckmans beridarhäst.

Silverstone

e. De La Gardie  ue. Ritual
Valack Född 2008

Färg: Skimmel / Mankhöjd: 172cm

Silver är en mjuk fin häst att rida. Han behöver lite tid på sig och sina långa ben, så man får inte jäkta på honom. Han försöker alltid göra sitt bästa. Är nyfiken och en glad häst. Vill gärna ha kompisar med sig ute i skogen. Gillar att bli ompysslad.  Beridare på Silver är Jessica Wallén.

Start me up

e. Uskudar Des Malais  ue. Nicodar
Valack Född 2003

Färg: Fux / Mankhöjd: 162 cm

Start är lugn och fin att rida. Han gillar inte att ridas ut utan sällskap. Då vill han gå hem igen. Start går Lätt A dressyr. Medelsvår (Msv) väl påbörjad. Start är Viviane Lunds beridarhäst.

Upphovsrätt © 2022 | Audioman av Catch Themes