Sethos

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sethos 1993 – 2011

Vår älskade Sethos har lämnat oss. Sethos fick återkommande problem med sina ben. Efter många försök att få honom frisk har vi tyvärr varit tvungna att fatta detta svåra beslut.
Vi saknar vår vän.


  Sethos

Älskade fina häst, din spilta är tom och jag saknar dig så. Tänk vad mycket roligt vi haft, så lycklig över alla minnen! Du var mer än en häst, en kompis som alltid ”pratade” och sa vad du tyckte och tänkte.

Sethos i spiltan – ofta redan vänd när man kom runt hörnet, vit stjärn och nyfiken mule ”Hej, jag hörde din röst!” Sen gos och kel och ”Har du inget gott med dig?”

Sethos blir borstad – ”Kittlig! Nej, inte DÄR! Usch! Åååå kan du inte klia lite under magen i stället?” Lyfter bakbenet högt upp åt sidan för att visa att det är OK att klia istället för att borsta …

Sethos ska sadlas – nu tänker jag skrämmas och se riktigt farlig ut…
”SLUTA OMEDELBART!!!!!!!”

Sethos på privatlektionsmorgnarna – ensamma i ridhuset med Sara, lycklig häst så lättlärd ”Titta på mig jag kan det här, titta på mig är jag inte duktig, visst är JAG duktig?!!”

Sethos ser hinder i ridhuset – ”Tjoho här ska det bli hoppa av! Håll i hatten så fixar jag resten!”

Sethos på uteritt – parkerar vid sista stolpen i hagen
”Tror du jag tänker gå ut i skogen själv eller?”

Sethos på sommarbete – lämnar flocken och möter halvvägs ”Hej, nu måste jag väl ändå få bli kliad?”

Sethos sista kvällarna – ”Varför är du så ledsen, varför gråter du så? Allt kommer att bli bra, jag kommer att få det bra. Vi ses sen!”

Älskade fina gulle, din spilta är tom och jag saknar dig så. Tänk vad mycket roligt vi haft, så lycklig över alla minnen!

/Kärlek Ulrika

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid grid_id=”vc_gid:1455376593223-e38518a0-9021-8″ include=”12462,12461,12460,12458,12459,12457,12456,9849″][/vc_column][/vc_row]

Upphovsrätt © 2022 | Audioman av Catch Themes