Lando

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Lando 2000 – 2014

Lando har plötsligt fått lämna ridskolan och alla oss som älskade honom.
Han började blöda lite näsblod efter ridlektionerna.
Veterinären hittade en tumör i bihålan. Han hade inte ont och led inte men veterinären sa att han skulle få problem och att operation var inte att rekommendera då den var mycket svår och att problemen alltid kommer tillbaka.
Lando var en känslig, mjuk och gosig kille.
Du kommer att saknas och sörjas, tack för alla fina minnen du gav oss.

Till minne av Lando:

Lando jag saknar dig och din mule som alltid var så pussig. Saknar din personlighet. Saknar verkligen hela dig. Du har visat mig vad kärlek mellan häst o människa är. Du har fått mig att ställa upp på klubbtävlingar även om vi aldrig lyckades att ta en rosett tillsammans.

Jag har mutat in mig hos dig med morötter och äpplen, MEN vad gör man inte för lite pussar 🙂

Jag har haft så många mysiga stunder med dig, jag är så glad att Carina låtit mig sätta igång dig efter sommarbetet. Då har du varit riktigt rund o go och så har du varit så himla gosig.

Du har kommit till grinden och pussats när man promenerat förbi hagen. Sommaren tror jag var din bästa tid. Du trivdes med att vara i fred och få äta. För på sommaren fick man extra mycket gos av dig, det var precis som om du längtat lite.

Du har verkligen tränat mig att hitta lugnet, vi har inte alltid varit ett så snyggt ekipage men det har varit harmoni mellan oss. Jag har haft så många roliga stunder med dig.

Det är så himla tomt i stallet utan dig, saknar verkligen dig där. Du tittade alltid upp när man kom. Men jag vet att du har det bra på dom gröna ängarna.

<3 Lena (Fredriksson)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid grid_id=”vc_gid:1455376015468-4808c886-6165-4″ include=”12394,12393,12392,12391,12390,12389,12388,9507″][/vc_column][/vc_row]

Upphovsrätt © 2021 | Audioman av Catch Themes