Information
Igenridning ska ske i mån av plats inom pågående termin. Det måste alltså finnas en avbokning för att man ska kunna skriva upp sig på igenridning. Igenridning kan ej ske på hopplektioner.

Eleven kan rida igen i en likvärdig grupp eller nivåerna under. Ej på en högre nivå än var eleven är i sin utbildning. Igenridning bokas endast under telefontiden mellan 13.00-14.00 mån-fre, mellan 07.30-08.00 på helgerna. Igenridning kan INTE bokas via mail.

Har eleven bokat en igenridningstid men inte kommer, då är den förbrukad och kan ej bokas om.

Elev i ponnygrupp kan endast rida igen i annan ponnygrupp. Juniorelev får endast rida igen i juniorgrupper.  Seniorelever får endast rida igen i seniorgrupper.

Ridgrupper som beslutar sig för att inte ta emot igenridningselever får heller inte rida igen i andra ridgrupper. Ersättningsryttare får rida istället för eleven under förutsättning att ersättningsryttaren är på minst samma utbildningsnivå som eleven och är medlem i Österhaninge Ridsällskap.

Ridgrupper med hoppning i kursplanen får ej ha ersättningsryttare till sina hopplektioner. Avbeställd tid rids igen under annan lektionstid inom pågående termin.

Igenridning får inte ske på dropin, kortkurser, hopplektioner eller under sommarkurser.
(Juniorhästis och nybörjarkurs för vuxna har en fast kursplan, dessa omfattas därmed inte av igen-ridning)

Max 3 avbokningar / termin kan ridas igen.

Bokning av igenridning
Ring Vendelsö Ridskola 08 – 776 10 15 på telefontid 13.00-14.00 mån-fre, 07.30-08.00 på helgerna. Igenridning kan INTE bokas via mail.