Information
Igenridning ska ske på av någon annan elevs avbeställda tid och under lektionstid inom pågående termin.
Igenridning kan ej ske på hopplektioner.

Elev i ponnygrupp kan endast rida igen i annan ponnygrupp.

För att få rida igen måste avbokning av din ordinarie lektion ha skett senast kl 07:30 samma dag, gäller både vardagar och helger.

Ridgrupper som beslutar sig för att inte ta emot igenridningselever får heller inte rida igen i andra ridgrupper. Ersättningsryttare får rida istället för eleven under förutsättning att ersättningsryttaren är på minst samma utbildningsnivå som eleven och är medlem i Österhaninge Ridsällskap.

Ridgrupper med hoppning i kursplanen får ej fr.o.m. höstterminen -14 skaffa ersättningsryttare till sina hopplektioner. Avbeställd tid rids igen under annan lektionstid inom pågående termin.

** Juniorhästis och nybörjarkurs för vuxna har en fast kursplan, dessa omfattas därmed inte av igen-ridning.**

Bokning av igenridning
Ring Vendelsö Ridskola 08 – 776 10 15 eller boka igenridning direkt i stallet.

Om igenridning har bokats måste följande kontroll göras på igenridningsdagen
Kontrollera att du har fått en plats att rida igen på genom att ringa Vendelsö Ridskola 08 – 776 10 15, senast kl. 14.00 på vardagar och kl. 08.00 på helger.

Om denna kontroll inte utförs förverkas din igenridningstid.