Pay and ride 17 oktober 2020

Plats: Vendelsö Ridskola Österängs Gård
För att medverka behöver du vara medlem i Österhaninges Ridsällskap

Märkestagningsryttarna rider först på dagen och
därefter blir det pay and ride med dessa program:

Klasser:
Dressyrprogram för ryttarmärke 3
Lätt C:1
Lätt B:1
Lätt A:1
Mvs C:1
Msv B:1

För dig som har häst från ridskolan

Fåtal platser kvar för skolponny!

Du som startar på skolhäst och skolponny anmäler via info@vendelsoridskola.se. För att det ska bli tydligt går vi efter klockslaget på mailet ifall vi inte hinner stänga anmälan om vi får för många ryttare.

Vid anmälan ange namn på ryttaren, önskemål om ev häst, mobilnummer, mailadress, vem är din funktionär(ej hästskötaren), vilken klass du vill rida. Varje skolhäst/ponny gör max två starter per dag. När du har fått bekräftelse att du har fått plats ber vi dig att betala genom att swisha 350kr till Vendelsö Ridskola 123 595 95 31

Meddelande till ryttare kommer att läggas ut på www.vendelsoridskola.se samt på Vendelsö Ridskolas facebook efter 10 oktober. Där kommer tider osv att anges.

För dig med egen häst

Du som startar med egen häst: ange vid anmälan namn på ryttare, namn på häst, mobilnummer, mailadress, vem är din funktionär (ej hästskötaren), vilken/vilka klasser du vill rida. Max två starter per häst/ponny.

Privathäst/privatponny betalar 200kr per start som swishas direkt vid anmälan till Vendelsö Ridskola 123 595 95 31

Meddelande till ryttare kommer att finnas på www.vendelsoridskola.se samt på Vendelsö Ridskolas FB fr o m 10 oktober.

Max en person förutom ryttaren och funktionären får
vara på plats med tanke på smittskyddet.

Möjlighet att köpa kaffe/the och smörgås kommer att
finnas men med smittskyddet i beaktning.

LÄS noga innan du anmäler så blir det tydligt!
Väl mött på en härlig dag med hästar och ryttare.

Pris för den ryttare som kommunicerar finast med
sin häst kommer att delas ut. Hemlig domare.

Mvh Vendelsö Ridskola