Anna Boström
Ridskolechef /
Ridlärare

Arbetar administrativt och i stallet måndag-fredag. Jag undervisar måndag, tisdag, fredag och lördag.

Jag har ridit sedan jag var liten och utbildat mig under en lång tid, från gruppledarkurser till att bli ridinstruktör. Jag har lärt mig fantastiskt mycket av mina föräldrar Vivi och Jan. Det roligaste med arbetet är att få träffa mycket folk och att se sina elever utvecklas och att själv få rida.

Rider Mozart och Kiamo. Vi instruktörer tränas i både hoppning och dressyr.

Är gift med Daniel och har två döttrar, Elin och Sofia.

Vivianne Lund
Ridskolechef /
Ridlärare

Jag är inte bara mamma till Anna Boström utan mormor till Elin & Sofia Boström och farmor till Ida Jarnroth. Är en av Ridskolans grundare och är utbildad C-tränare samt ridlärare.
Jag har tävlat t.o.m Intermediaire I.
Mina arbetstider är måndag-fredag.Jag undervisar fredagar fm och kväll.Det jag är bäst på är att ”läsa av” elever och hästar för att se hur de ska komma vidare. En vanlig ridlärares uppgift alltså.Carina Jarnroth
Ridinstruktör /
Hästskötsel

Arbetar som ridinstruktör och hästskötare. Jag är ansvarig för hästarna. Undervisar mån, onsdag, torsdag och söndag.

Började rida på Vendelsö Ridskola när jag var 10 år. Jag har gått många utbildningar inom häst på både Strömsholm och Flyinge. Har även arbetat ett år med hästar i England.
Jag har lärt mig mycket av Vivi.

Utbildar flertalet av våra unga hästar som senare kommer att slussas in i verksamheten.

Arbetar heltid tisdag-lördag då jag har stallskötsel m.m. samt undervisar ons, tors, fredag, och lördag. Jag har gått ungdomsledarutbildning I-III och en barnledarutbildning som är riktad till att lära på barns vis. Har även tagit hästskötarexamen. Har gått ridledarkurs. Mitt mål är att ta instruktörsexamen. Jag har gått en distanskurs på Strömsholm som innefattade pedagogik och ledarskap.

Började rida på Vendelsö Ridskola när jag var 10 år och har sedan den dagen haft svårt att slita mig från hästarna. Jag började som lärling på lördagsmornar.

Naturligtvis har jag några hästar som ligger mig varmt om hjärtat och det är Saliero som jag rider en del just nu.

AnnSofie
Klemming
Ridinstruktör /
Hästskötsel

Lisa Ericsson
 Ridinstruktör /
Hästskötsel

Hej jag heter Lisa och jag arbetar måndag-torsdag samt söndag. Jag började med hästar ute på Nacka- och Värmdö Ridklubb som barn och
hade en ponny som jag gärna red hoppning på. Familjen flyttade sedan till en hästgård på Gotland där en ponny plötsligt blev fler.
Jag började som ridinstruktör på Lärbro Ridskola och blev fast i yrket.
Sedan dess har jag flyttat tillbaka till Stockholm och haft olika arbetsplatser
både som instruktör och inom hästträning/skötsel.
Jag har examen i Philipe Karls skola.
Anna Baker

Anna Baker

Ridinstruktör

 Hej Jag heter Anna och undervisar på ponnylektioner på fredagar. Har utbildat mig på Strömsholm, level 3 och är C-tränare i dressyr. Jag är jätteglad att få vara en i gänget på härliga Vendelsö Ridskola.

 

Lisa Löwenhoff
Hästlekis

 Hej jag heter Lisa och jobbar halvdagar i stallet måndag till fredag och tar hand om hästis och hästlekis varannan lördag. Mitt stora intresse för hästar har funnits sedan jag var liten, då jag är uppväxt på hästgård med egna hästar. Har alltid velat bli veterinär, så när jag inte är i stallet studerar jag. Har även ett stort intresse för dans och träning.

Jag har gått ungdomsledareutbildning 1-3.

jenny 150x207

Jenny Kennermark
Hästlekis

 Hej jag heter Jenny och tar hand om hästis och hästlekis varannan lördag. Samt att jag jobbar som lärling i stallet varannan lördag. Jag har ridigt i många år men här på Vendelsö Ridskola har jag ridit i 2,5 år. Jag rider i ridgruppen Easy Riders och i Hunnerna.

Ulla-Britta Karlsson
Hästskötsel

Hej jag heter Ulla och jag gör lite av varje här på ridskolan.

Mina arbetstider varierar då jag även pysslar med annat också som t.ex dans.
Jag hjälper gärna till om någon behöver hjälp, så långt som min kunskap räcker.
Har ridit i ca 26 år och har varit mycket på Flanhult (ridskolans tidigare sommarvistelse).

 Saga Åslund
Ansvarig stallet

 Hej jag heter Saga och jobbar i stallet varannan lördag, då tar jag hand om hästarna och hjälper elever. Rider på måndagar för Anna i Hemulerna. Jag går tredje året på gymnasiet och när jag inte pluggar eller är i stallet tycker jag om att träna och segla.

Har du några frågor får du jättegärna ta tag i mig i stallet! 


Erica Dale

Ansvarig stallet         

Hej jag heter Erica och jobbar varannan söndag då  jag tar hand om både hästar och elever som behöver hjälp. Jag rider på tisdagar i gruppen Shétan för Lisa.
Har ridit på ridskolan i över 10 år. Min favorithäst är Plex. När jag inte är i stallet tycker jag om att klättra, träna och baka.
Emelie Nogen

Ansvarig stallet

 

 Hej jag heter Emelie och jag arbetar i stallet varje måndag och varannan söndag. Jag tar hand om både hästarna och elever som behöver hjälp. Jag rider varje fredag för Vivi och varannan onsdag för Lisa. Sitter också med i ÖRS ungdomssektion som ordförande.

När jag inte är i stallet så är jag hos min egen häst, Shelly som jag tränar och tävlar i dressyr.

 
Sofia Taflin
Ansvarig Stallet

Hej jag heter Sofia och arbetar i stallet varannan lördag och söndag då jag tar hand om både hästar och elever som behöver hjälp.Rider i Lördagsdressyren.
 
Josefine Rosendahl
Ansvarig Stallet
Hej jag heter Josephine Rosendahl kallas oftast för Jossan.
Arbetar i stallet varannan söndag då jag tar hand om både hästar och elever som behöver hjälp.Rider i Grand Prix de Jeunesse på måndagar.
När jag inte är i stallet, så tillbringar jag mycket tid i skolan då jag just nu utbildar mig till djursjukvårdare.

 
Lena Fredriksson
Administratör
Webbadmin

Jag heter Lena Fredriksson, jag hjälper Anna med administrationen på ridskolan.
Arbetar även med hemsidan tillsammans med  Stephanie. Jag rider på måndagar i Måndagsdressyren och på söndagar i Fattiga Riddarna.
Försöker  att rida drop-in lektioner och dressyrkurser så ofta det går.

Stephanie BisslerWebbadmin
Jag heter Stephanie Bissler (Stephie)  och fotograferar hästarna på Vendelsö Ridskola och sköter hemsidan tillsammans med Lena. Jag har ridit länge på ridskolan och rider tisdagar i Grand National.
Försöker att rida så ofta jag kan.
Det är inte bara ridningen som hägrar.
Det är ett fantastiskt härligt landskap med mycket skog och vatten.
Att ta en promenad och titta på hästarna i hagen eller en fika bland alla härliga ridentusiaster.  Det får själen att må gott.