Anna Boström
Ridskolechef /
Ridlärare

Kontakta Anna

Arbetar administrativt och i stallet måndag-fredag. Jag undervisar måndag, tisdag, fredag och lördag.

Jag har ridit sedan jag var liten och utbildat mig under en lång tid, från gruppledarkurser till att bli ridinstruktör. Jag har lärt mig fantastiskt mycket av mina föräldrar Vivi och Jan. Det roligaste med arbetet är att få träffa många människor och att se sina elever utvecklas och att själv få rida.

Är gift med Daniel och har två döttrar, Elin och Sofia.

Vivianne Lund
Ridskolechef /
Ridlärare

Kontakta Vivi

Jag är inte bara mamma till Anna Boström utan mormor till Elin & Sofia Boström och farmor till Ida Jarnroth. Är en av Ridskolans grundare och är utbildad C-tränare samt ridlärare.
Jag har tävlat t.o.m Intermediaire I.
Mina arbetstider är måndag-fredag.Jag undervisar fredagar fm och kväll. Det jag är bäst på är att ”läsa av” elever och hästar för att se hur de ska komma vidare. En vanlig ridlärares uppgift alltså.Carina Jarnroth
Ridinstruktör /
Hästskötsel

Kontakta Carina

Arbetar som ridinstruktör och hästskötare. Jag är ansvarig för hästarna. Undervisar onsdag, torsdag och söndag.

Började rida på Vendelsö Ridskola när jag var 10 år. Jag har gått många utbildningar inom häst på både Strömsholm och Flyinge. Har även arbetat ett år med hästar i England.
Jag har lärt mig mycket av Vivi.

Utbildar flertalet av våra unga hästar som senare kommer att slussas in i verksamheten.

Arbetar heltid tisdag-lördag då jag har stallskötsel m.m. samt undervisar ons, tors, fredag, och lördag. Jag har gått ungdomsledarutbildning I-III och en barnledarutbildning som är riktad till att lära på barns vis. Har även tagit hästskötarexamen. Har gått ridledarkurs. Mitt mål är att ta instruktörsexamen. Jag har gått en distanskurs på Strömsholm som innefattade pedagogik och ledarskap.

Började rida på Vendelsö Ridskola när jag var 10 år och har sedan den dagen haft svårt att slita mig från hästarna. Jag började som lärling på lördagsmornar.

Naturligtvis har jag några hästar som ligger mig varmt om hjärtat och det är Saliero som jag rider en del just nu.

Ann-Sofie
Klemming
Ridinstruktör /
Hästskötsel

Kontakta Ann-Sofie

Lisa Ericsson
 Ridinstruktör /
Hästskötsel

Tjänstledig

Hej jag heter Lisa och jag arbetar måndag-torsdag samt söndag. Jag började med hästar ute på Nacka- och Värmdö Ridklubb som barn ochhade en ponny som jag gärna red hoppning på. Familjen flyttade sedan till en hästgård på Gotland där en ponny plötsligt blev fler.
Jag började som ridinstruktör på Lärbro Ridskola och blev fast i yrket.
Sedan dess har jag flyttat tillbaka till Stockholm och haft olika arbetsplatser
både som instruktör och inom hästträning/skötsel.
Jag har examen i Philipe Karls skola.

 

Lisa är just nu tjänstledig och är i Portugal och arbetar.

jenny 150x207

Jenny Kennermark
Instruktör/Hästlekis

Kontakta Jenny

 Hej jag heter Jenny och undervisar ponny tisdagar och lördagar. Jag har ridit i många år men här på Vendelsö Ridskola sedan 2013. Jag rider i ridgruppen Hunnerna. Har hand om de populära barnkalasen.

Elin Sillrén
Instruktör/Admin Hästskötsel

Kontakta Elin

 Jag arbetar måndag till fredag med stalltjänst och hästskötsel. Kommer att vikariera för Lisa och ha lektioner Måndag-Torsdag. Innan Vendelsö ridskola arbetade jag på Nacka ridhus för Annas pappa Jan. Godkänd ridledare och innehar hästskötarexamen.
Emelie Nogén
Ansvarig stallet
 Hej jag heter Emelie och jag arbetar i stallet varje måndag och varannan söndag. Jag tar hand om både hästarna och elever som behöver hjälp. Torsdagar för Carina Sitter också med i ÖRS ungdomssektion som ordförande.

När jag inte är i stallet så är jag hos min egen häst, Shelly som jag tränar och tävlar i dressyr.


Josefine Rosendahl
Ansvarig Stallet
Hej jag heter Josephine Rosendahl kallas oftast för Jossan.
Arbetar i stallet mån-fre då jag tar hand om både hästar och elever som behöver hjälp.Rider torsdagar i Lusitanos. Har även hand om hästisbarnen måndagar och torsdagar.

 
Lena Fredriksson
Administratör/
Fakturering/
Webbadmin

Kontakta Lena

Jag heter Lena Fredriksson, jag hjälper Anna med administrationen och faktureringen på ridskolan.
Arbetar även med hemsidan tillsammans med  Stephanie. Jag rider på måndagar i Måndagsdressyren och på söndagar i Fattiga Riddarna.
Försöker  att rida drop-in lektioner och dressyrkurser så ofta det går.

Stephanie Bissler  Webbadmin
Jag heter Stephanie Bissler (Stephie)  och fotograferar hästarna på Vendelsö Ridskola och sköter hemsidan tillsammans med Lena. Jag har ridit länge på ridskolan och rider tisdagar i Grand National.
Försöker att rida så ofta jag kan.
Det är inte bara ridningen som hägrar.
Det är ett fantastiskt härligt landskap med mycket skog och vatten.
Att ta en promenad och titta på hästarna i hagen eller en fika bland alla härliga ridentusiaster.  Det får själen att må gott.