Temavecka 4-10 mars, v10

Nu kan du anmäla dig på valfri föreläsning i stallentrén.
Det finns också möjlighet till extra ridning för ledarbiljetter och för de elever som rider flera gånger per vecka.
Dessutom finns drop-in som vanligt på fredagen men med ett extra insatt pass.

Mer information om temaveckan hittar du här>>

EHV-1 Virus Abortvirus

HEJ ALLA ELEVER!

JUST NU ÄR DET FLERA SJUKDOMAR SOM HÄRJAR I STOCKHOLM MED OMNEJD. OM DU RIDER PÅ ANNAT STÄLLE MÅSTE DU HA HELT SEPARATA KLÄDER, SKOR, HANDSKAR, SPÖ, HJÄLM. ALDRIG RYKTSAKER PÅ OLIKA STÄLLEN. TÄNK PÅ ATT ÄVEN DIN BIL DVS SÄTE OCH GOLV KAN SPRIDA SMITTA.

RIDER DU REGELBUNDET PÅ ANNAT STALL VILL JAG ATT DU KONTAKTAR MIG VIA MAIL anna@vendelsoridskola.se eller tel 087761015.

HJÄLP OSS HÅLLA VÅRA HÄSTAR FRISKA. DET HERPESVIRUS SOM FLORERAR GÖR ATT OM EN HÄST FÅR DEN NEUROLOGISKA FORMEN BLIR MAN TVUNGEN ATT AVLIVA.

ANLÄGGNINGEN STÄNGS NU FÖR ANDRA HÄSTAR. INGA HÄSTAR FÅR KOMMA IN OCH INGA HÄSTAR FÅR ÅKA UT. ALLT FÖR ATT UNDVIKA SMITTA.

TACK FÖR FÖRSTÅELSEN OCH ATT DU HJÄLPER OSS ATT HÅLLA VÅRA HÄSTAR FRISKA.

ANNA BOSTRÖM

Kurser och dropin Vårterminen

Nu kan du anmäla dig till vårens kurser och dropinridning.
Anmälan görs på MinRidskola. Anmälan är bindande!

Julkurser
Nu är julkurserna öppna för anmälan. Anmälan görs på MinRidskola, anmälan är bindande! Kurserna faktureras vid anmälan.
Mer information om julkurser häst>>
Mer information om julkurser ponny>>

PRISLISTA VT 2019

Konsumentprisindex har gått upp betydligt mot normalt och vi har då höjt priserna därefter. Om du på grund av detta vill säga upp din ridning är det självklart godkänt. Hör av dig via mail info@vendelsoridskola.se. Därför har vi denna vårtermin beslutat att lägga ridavgiften på fyra förfallomånader. Hoppas få behålla dig som elev.

Avbokning och Igenridning

Avbokning sker via minridskola.se Vendelsö Ridskola senast kl 8.00 samma dag. Igenridning bokas på teltiden 13.00-14.00 vardagar 087761015

Se mer igenridningsinformation>>

Telefontid

På försök kommer vi under januari månad att ha telefontid på vardagar mellan kl 13.00 – 14.00. Övrig tid svarar vi så gott vi hinner.
Telefonnummer till oss är 08-776 10 15

Vendelsö Ridskola utsågs till Årets Företagare 2017

Under årets gala på Näringslivets dag den 17 februari presenterades utmärkelserna för Årets Företagare.

Stort Grattis till Anna & Daniel Boström med personal.

Se gärna filmen>> https://youtu.be/Ie7_hHHND7U

Årets Ridlärare!